Menu
De no-nonsense specialist in papiervernietigers!
  • Vandaag besteld, is morgen geleverd
    *
0344 820 236

Papiervernietiger smeerolie flacon 240 ml

€ 7,95
Incl. 21% BTW
 Op voorraad. Besteld vóór 17.00, morgen geleverd! i
SKU:
SHRED000001

sam office papiervernietigerolie in flacon van 240 ml.

Een papiervernietiger werkt op basis van een systeem van in elkaar draaiende messen die het papier versnipperen. Na veelvuldig gebruik van uw papiervernietiger kunnen de messen als gevolg van wrijving minder scherp worden, en kan de papiervernietiger minder goed gaan functioneren. U kunt dit tegengaan door uw papiervernietiger tijdig een onderhoudsbeurt te geven met deze smeerolie voor papiervernietigers.

Manieren om de olie aan te brengen:
U kunt een kleine hoeveelheid olie direct op de messen aanbrengen via de openingsmond van de papiervernietiger om vervolgens enkele vellen papier door de papiervernietiger heen te halen om de olie goed op de messen in te laten werken.
Ook kunt u de olie aanbrengen op de bovenzijde van een vel papier, om deze vervolgens met olie op de bovenzijde in de papiervernietiger te plaatsen.

Wij adviseren om uw papiervernietiger bij het legen van de papierbak een onderhoudsbeurt te geven om zeker te zijn dat uw papiervernietiger lang goed blijft functioneren.

  • 240 ml flacon met spuitmond
  • Voor onderhoud van alle type papiervernietigers
  • Direct aanbrengen op messen, of via een vel papier
  • Gemakkelijk na te bestellen

sam office fabriceert artikelen voor dagelijks gebruik op kantoor. De nadruk van de producten ligt op no-nonsense betrouwbaarheid en functionaliteit voor dagelijks gebruik, voor betaalbare aanschafprijzen en onderhoudskosten.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.