De no-nonsense papiervernietiger specialist
0344 820 236

Papiervernietiger PS560

€ 79,90
Incl. 21% BTW
 Op voorraad.
Wordt direct verzonden.
Levertijd is afhankelijk van afmeting product en uw adres. Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
SKU:
SHRED001004
EAN:
8718511041734

sam office papiervernietiger model Paper Shred 560. Een goede papiervernietiger voor regulier dagelijks gebruik thuis of op kantoor met uitneembare papierlade en <58dB geluidsniveau.

De papiervernietiger PS560 heeft een capaciteit van maximaal 12 A4 vellen per keer met een opvangbak van 16 liter. Een ruim formaat opvangbak voor gebruik thuis en op kantoor. De papiervernietiger kan tevens kaarten en cd's vernietigen.

Door de gebruiksvriendelijke afmetingen van de papiervernietiger kunt u deze gemakkelijk kwijt in iedere kleine ruimte, bijvoorbeeld onder uw bureau. Hierdoor heeft u hem altijd snel bij de hand, zonder dat hij u hindert als u hem niet gebruikt. De uitneembare papierlade zorgt ervoor dat u de papiervernietiger snel kan legen voor optimaal gebruiksgemak.

Het veiligheidsniveau van de papiervernietiger PS560 betreft DIN P-3. De snippers hebben een afmeting van circa 5x38 mm. De papiervernietiger is voorzien van een automatisch start en stop systeem, en een automatische anti-vastloop beveiliging.

De papiervernietiger PS560 is een betrouwbare machine, inzetbaar in kleine kantoren van 1 tot 3 personen.

Specificaties
Aantal vellen:12x A4
Veiligheidsniveau:DIN P-3
Capaciteit opvangbak:16 Liter
Type gebruik:Regulier
Geluidsniveau:< 58dB
Creditcard shredder:Ja
Garantie:2 Jaar
Afmetingen:42x20x39 cm
Automatische start-stop:Ja
Vastloop beveiliging:Ja
Gewicht (kg):5.8
Vernietigt:Papier / Creditcards / CD's

sam office fabriceert artikelen voor dagelijks gebruik op kantoor. De nadruk van de producten ligt op betaalbare no-nonsense functionaliteit en betrouwbaarheid voor dagelijks gebruik en lage onderhoudskosten.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies.

Aantal vellen12x A4
VeiligheidsniveauDIN P-3
Capaciteit opvangbak16 Liter
Type gebruikRegulier
Geluidsniveau< 58dB
Garantie2 Jaar
Afmetingen42x20x39 cm
Automatische start-stopJa
Vastloop beveiligingJa
Gewicht (kg)5.8
VernietigtPapier / Creditcards / CD's