Menu
De no-nonsense specialist in papiervernietigers!
  • Vandaag besteld, is morgen geleverd
    *
0344 820 236

Olievellen voor papiervernietigers set 12 st.

€ 9,99
Incl. 21% BTW
 Op voorraad. Besteld vóór 17.00, morgen geleverd! i
SKU:
SHRED000010

Set van 12 olievellen voor regulier onderhoud van alle type papiervernietigers.

Een papiervernietiger werkt op basis van een systeem van in elkaar draaiende messen die het papier versnipperen. Na veelvuldig gebruik van uw papiervernietiger kunnen de messen als gevolg van wrijving minder scherp worden, en kan de papiervernietiger minder goed gaan functioneren. U kunt dit tegengaan door uw papiervernietiger tijdig een onderhoudsbeurt te geven met deze olievellen voor papiervernietigers.

U gebruikt de olievellen door deze simpelweg te shredden met uw papiervernietiger. In de vellen zit olie die op de messen terecht komt en de messen reinigt en smeert. Uw papiervernietiger is na 1 olievel direct weer gereed voor gebruik.

Wij adviseren om uw papiervernietiger bij het legen van de papierbak een onderhoudsbeurt te geven om zeker te zijn dat uw papiervernietiger lang goed blijft functioneren.

  • Gemakkelijk in gebruik; gewoon versnipperen
  • Geen vlekken risico door vloeibare olie
  • Voor onderhoud van alle type papiervernietigers
  • Gemakkelijk na te bestellen

sam office fabriceert artikelen voor dagelijks gebruik op kantoor. De nadruk van de producten ligt op no-nonsense betrouwbaarheid en functionaliteit voor dagelijks gebruik, voor betaalbare aanschafprijzen en onderhoudskosten.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.